Trakasserier mot meningsmotståndare

Denna blogg har jag startat då jag vill försöka föra ett resonemang kring den företeelse som kallas näthat o.dyl. samt de som oärligt hänger ut folk p.g.a. ''fel'' åsikter.
Demokratiterroristen av Demokratiterroristen @
Denna ''dam'' är vidrig.

https://vk.com/acevon?w=wall370320813_2365
Demokratiterroristen av Demokratiterroristen @
Någon måtta får det vara på vad nazister vräker ur sig bakom min rygg.
https://vk.com/kaj.johannesson
https://vk.com/kaj.johannesson?w=wall448976762_181
Karln har inte ens civilkurage att bemöta mig på plats, nämligen här utan sitter och skvallrar med övriga nazister på en plats jag inte kan komma åt.
Var god bemöt mig på plats men det är väl för mycket begärt?
Demokratiterroristen av Demokratiterroristen @
Demokratiterroristen av Demokratiterroristen @
Demokratiterroristen av Demokratiterroristen @
Ett förtydligande. Vi har faktiskt förbud mot bl.a. registrering av bl.a. föreningstillhörighet vilket högerextremister m.fl. borde begripa. Här ett utdrag från Datainspektionen. ''Undantag för privat behandling av personuppgifter
Personuppgiftslagen gäller inte när privatpersoner behandlar personuppgifter rent privat. Det här gäller till exempel ordbehandling i hemmet och privat e-post.
En öppen publicering av personuppgifter på internet, till exempel på en egen blogg, är dock aldrig en privat behandling eftersom uppgifterna blir tillgängliga för ett obestämt antal personer. Om det krävs inloggning med lösenord för att kunna ta del av informationen och man på det sättet begränsar spridningen av uppgifterna till ett mindre antal personer kan det däremot anses som privat behandling.
Demokratiterroristen av Demokratiterroristen @
Ta och studera detta noga.
Här har vi en ''Sverigevän'' som skändar Sverige och detta i Advent då den kristna världen väntar på Jesu födelse.
Det är inte första gången vi ser sådant från denna nazistvurmare och tyvärr inte den sista.
''De invaderande kravparasiterna tänker alltså bryta mot ordningslagen, igen, och ockupera offentliga platser runt om i vårt land. Vad säger ni, ska vi möta upp och visa dessa vedervärdiga kriminella smutssvin till bedragaravskum vad vi tycker om dem och deras aldrig sinande krav?!!''
Denna ''dam'' tigger därtill pengar till sin vidriga verksamhet.
Nordiska Motståndsrörelsen bryter ju mot ordningslagen var och varannan vecka.
Därtill kallar hon sig ''medborgarjournalist'' vilket är att skända journalistyrket.

https://vk.com/acevon?w=wall370320813_2218
Demokratiterroristen av Demokratiterroristen @
#gangrapesweden drivs av #kriminella #nazister. Jag hoppas att #sverigedemokraterna inte är inblandade på något vis. #mordhot #åsiktsregistrering Är detta https://www.jagarhar.com/  #jagärhär? Nej, men @Gangrapeswedens

Detta var ett av mina twitterinlägg.
Hashtag för att förbättra sökvalet.
Demokratiterroristen av Demokratiterroristen @
Gud vilka hycklare dessa vidriga ''invandringskritiker'' som bl.a. Katerina Janouch är.
Här gnäller de om massanmälningar från #jagärhär, samtidigt som de själva deltar i sådana kampanjer för att tysta oliktänkande.

Nu är jag avstängd tre dygn från Facebook p.g.a. att jag skrivit ett svar till en SD-politiker i gruppen Heta debatter.

Det här skrev jag:

"Jan Pettersson resonerar ju som man gjorde i Sovjetunionen före Gorbatjov.
Då brukade ju oliktänkande hamna på åtminstone mentalsjukhus. Är det så Jan Pettersson betraktar folk med andra åsikter är det verkligen illa."

Jag har sett betydligt värre saker än det där och ibland undrar jag hur vidriga folk kan vara.

Se bara här:

''Trakasserier mot meningsmotståndare
 
Då har detta vidriga beteende från de falska och kriminella sidorna hamnat på nyhetsplats.
Kriminella är de här.
1. Politikfakta
2. Gangrapesweden
3. Grsweden
4. Granskning Sverige AB
5. Jagarhar (en falsk version av Jag är här) med koppling till 1-4.
6.000 personer uthängda av hatsajt – kallas ”demokratiterrorister”

DEMOKRATITERRORISTEN1 Comment


Så här skrev en medlem i en grupp på Facebook som säger sig granska Sveriges Television och Sveriges Radio. Gruppnamn: [Granskning SVT och SR]
Gruppen säger sig vara opolitisk men enligt min mening styrs den av folk knutna till Sverigedemokrater, nazister och extremhöger.
''Man måste va snäll mot Sten Magnusson. Hen är lessen nu. Jättelessen. Jättelessnare kan en inte bli än Mina Dennerts knähund Sten som gläfser hejvilt och bara får mothugg tillbaka.''
Detta är vidrigt.
Är det en saklig debatt att komma med personangrepp av detta slag?
Här säger man sig i dessa kretsar ''försvara yttrandefriheten'' när man lägger upp register på folk, åsikter och därtill deras anhöriga m.fl.
Det är sådant #jagärhär arbetar mot och ni vidriga hycklare i höger-, SD-kretsar och från NMR som ev. läser det här kan jag bara säga:
Ert beteende är kriminellt och rörelsen #jagärhär kommer ni ALDRIG att kunna tysta så länge vi har yttrandefrihet i Sverige.
Därtill vill jag påpeka att era försök att tysta #jagärhär genom att lägga upp falska Jagärhär-sidor med uppmaning till massanmälningar och blockeringar av enskilda privatpersoner med hänvisning till Facebooks regelverk är så idiotiskt att man kunde tro att det var ett aprilskämt.
Ursäkta den här tongången, men det är banne mig inte acceptabelt att folk ska ligga ute i olagliga register bara för att man vill förbättra samtalsklimatet både på Internet och i övrigt.''

http://www.demokratiterroristen.n.nu/2017-11-19_hyckleriet-fran-en-opinionsbildare-fortsatter
Demokratiterroristen av Demokratiterroristen @
"De fyra personer jag därför idag anmält för hatbrott, förtal och trakasserier är #jagärhär-grundaren Mina Dennert, medieprofilen Ulrika Good, riksdagspolitikern (MP) Maria Ferm samt polismannen Nadde Ghzale.Jag börjar med dessa fyra. Jag har från och med nu nolltolerans mot denna form av angrepp.Och jag uppmanar alla som drabbats av liknande att agera.''

Detta finns numera på Katerina Janouchs blogg.

Vad tusan ägnar HON sig åt då?

Här hänger HON ut folk i värsta GESTAPO-stil.
Demokratiterroristen av Demokratiterroristen @
torsdag 16 november 2017
Varför i helvete ska Carola och Pernilla Wahlgren overrula statsministern och bestämma vilka illegala karlar som får stanna i Sverige?

Snart spricker deras fromma hjärtan. Och deras kinder med. 
Vad gör dessa viljesvaga hyperskenheliga mediekåta människor, när dom inte leker följa-john och blottar sig i blaskorna?


 


Upplagd av Carina-Fina kl. 23:45


15 kommentarer:

Sten Magnusson2017-11-17 06:07
Är det bara typer som Janouch och Åsa Westerberrg som får vara "mediekåta"?

Hela denna bloggartikel är vidrig.
Svara
Svar


Jawelin2017-11-17 08:31
Vi behöver inga migrationsdomstolar. Kändisarna kan ta över deras roll. Kändisarna bestämmer vilka som har rätt att få asyl. Sen kan ju kändisarna också stå för kostnaderna. Läste en intervju (tidningen och reportrarna agerar som aktivister) med en av dom afghaner (familjen hade flytt till Iran) som fått avslag några ggr. Han sa att han blivit illa behandlad av iranierna. Reportern ville ha exempel på det. Då svarade "pojken" att om han inte skaffade knark till sin pappa fick han stryk av pappa. Och helt plötsligt hamnade han i ett knivslagsmål, och hamnade sen i Sverige. En annan afghan sa att hans föräldrar hade ett kontroversiellt äktenskap (förklarade inte mer) där talibanerna och släkten förföljde dom. Var tvungna att fly till Iran. Pojkens morfar, som var en mäktig mulla hotade dom. På nåt sätt kom hamnade också pojken i Sverige, resten av familjen blev kvar i Iran. För några veckor sen ringde pojkens mamma (fick inte veta var hon var) och berättade att dom var jagade av talibanerna och sin egen familj. Osv osv. I kändisarnas värld så har dessa asylrätt. Vad bra då att dom kan ta över migrationsverkets roll.Lars Å Månsson2017-11-17 10:01
Sten Magnusson:
Du verkar vara en som kan,vet och känner till det mesta kring/inom "Fjollträskets kändisvärld".För oss ute i landet som kan njuta glädjen,slippa era affischnamn en typ av för oss ren bonus.
Eller som en av de dina "berömda idoler" skulle utropa,"Hallelulia" !
Sedan är ju vår (inkl.Carinas) personliga uppfattning,om dessa linslöss fri.
För normalbegåvade delen av Absurdistans befolkning en lättnad,att dessa 5:5-or alla tycks ha samlats på din hemmaplan !
En grupp min avlidna hustru,brukade benämna "skaran av inbördes beundrare"..Sten Magnusson2017-11-18 18:33
Jaha och flaggskändarna på Medborgarplatsen då?


SvaraCarina-Fina2017-11-17 07:51
Den vidrige Sten Magnusson. Korrekthetens domare -dummare - har behagat döma i ett fall han inte begriper. Det är tack och lov skillnad på bildning, utbildning och journalistikbegåvning - och att nån gång kanske ha kunnat sjunga. När det gäller åsikter om svensk lag.
Jag vill ha begåvad läsare, inte rapande paddor. Så dra dig baklänges.
Svara
Svar


Sten Magnusson2017-11-18 12:23
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.


SvaraAnonym2017-11-17 08:37
@Sten M.., kan du besvara om Jonas Gardell, du, m.fl. kändisar har någon/några ensamkommande boende hos er. Gärna kompletterad med ersättningar de och eventuellt du uppburit för att vara god. Om Jonas vet jag att hen bor tillsammans med hen och har ett barn som är älskat men frånkommande. Hur långt sträcker sig din och kändisarnas godhet?

Min gräns är passerad då skola, sjukvård, omsorg omprioriteras för välfärdsimmigranter. När polis och de rättsvårdande myndigheterna inte klarar av sina skyldigheter för att bevara rättssamhället.
Min humanitära syn är inte världsledande, men kan sammanfattas till hjälp till självhjälp. På 1950-60 talet åkte volontärer till Israel för att bygga upp den zionistiska staten. Förövrigt den enda staten i mellanöstern som är demokratisk och en succe.

Asylsökande ska, inte bör, åka hem och bygga upp sina hemländer. Gärna med biståndspengar som inte ska gå till svenska asylbaroner. Se tillbaka och begrunda succen av Marshallhjälpen till det sönderbombade Tyskland.

Det är inget fel att vara "mediekåt" (ditt ordval). Katerina Janouch och hennes krönikörer är lysande. De vill få sina erfarenheter och åsikter framförda precis som du och jag. Kanske blev du tilltufsad i Åsa Westerberg inlägget?
https://soldatmamma.blogspot.se/2017/09/asa-westerberg-frisorska-borde-fa-stora.html?showComment=1504639946443#c2452954410789684661

Sten läs nedanstående m.fl.och fråga dig själv om du fortfarande är naiv. Löfven har bestämt sagt att vi, medborgare har varit naiva. Jag är det inte länge!
Mässkalle

http://katerinamagasin.se/det-ar-ett-varningstecken-nar-forskoning-av-sanningen-ar-viktigare-an-att-losa-problem/
Svara
Svar


Carina-Fina2017-11-17 10:09
Tack för påminnelsen Mässkalle, Sten Magnusson är som en kinapuff på nyårsafton.


SvaraArlav2017-11-17 09:04
Som det brukar sägas:
Om de har ont i huvudet är det nog glorian som klämmer...
Svara
Svar


Carina-Fina2017-11-17 10:10
Den var bra, ska komma ihåg!


SvaraAnonym2017-11-17 09:23
Klart att Gardell och hans finske grabbvän vill ha nya grabbar att tafsa på.
Men att de så öppet går ut med det?
Jungman Jansson
Svarasafari jon2017-11-17 19:02
Det är inte mina "kändisar"
SvaraSten Magnusson2017-11-18 12:41
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Svara
Svar


Sten Magnusson2017-11-18 19:57
Censur av Carina-Fina


SvaraSten Magnusson2017-11-18 16:56
Ett litet utdrag ur en blogg denna Carina-Fina inte kan komma åt.

"Är det några som står för hat och skändar Sveriges rykte är det bl.a. de vidriga typer som 2017-08-19 stod och viftade med Svenska flaggan och sjöng Nationalsången på Medborgarplatsen i Stockholm."
http://trakasserier-mot-meningsmotst-ndare.20386.n8.nabble.com/En-vidrig-blogg-av-en-Carina-Fina-td40.html
123456
Nytt inlägg
feeds RSS-flöden
Demokratiterroristen Marianne