Trakasserier mot meningsmotståndare

Denna blogg har jag startat då jag vill försöka föra ett resonemang kring den företeelse som kallas näthat o.dyl. samt de som oärligt hänger ut folk p.g.a. ''fel'' åsikter.
Demokratiterroristen av Demokratiterroristen @
Vi vet alla att brunhögern med Sverigedemokraterna i spetsen de senaste åtta åren via olika kampanjer bl.a. har velat införa tiggeriförbud.

Något som i det fallet är märkligt, är att då en romsk tiggare mördas efter att ha trakasserats i flera år skriver deras skribenter och övriga underhuggare knappt en rad om det.

I en debatt om man nu ska kalla de påhopp jag råkade ut för, debatt, var det någon som skrev bl.a. att "Detta hade aldrig hänt om han utvisats enligt gällande regler". Den här debattören kom från Medborgerlig Samling enligt vad jag uppfattade saken.

Detta låter ju som om de anser att det är fullt godkänt att agera via pöbelfasoner enbart för att en fattig tiggare och rom från t.ex. Rumänien har vistats längre tid än tillåtet i Sverige.

Mer om detta finner man bl.a. här:
https://feministisktinitiativ.se/roster/vagra-avhumanisering-kalla-inte-tortyr-och-mord-for-pojkstreck/?fbclid=IwAR15tevXFWgZTRbWwbwJNeC9hp0aBQhLUBgn8KUfmyan2LOM1vlRIwrWDSc

https://www.jnytt.se/article/rattegang-efter-mordet-pa-gica/
Nytt inlägg
feeds RSS-flöden
Demokratiterroristen Marianne