Trakasserier mot meningsmotståndare

Denna blogg har jag startat då jag vill försöka föra ett resonemang kring den företeelse som kallas näthat o.dyl. samt de som oärligt hänger ut folk p.g.a. ''fel'' åsikter.
Demokratiterroristen av Demokratiterroristen @
Här är det inte Rättsväsendet i sig jag klagar på utan här är det en s.k. "journalist" som inte har bättre folkvett än att publicera egna teorier, förhörsprotokoll m.m. i ett fall där den åtalade inte ens är dömd.

Vi alla har ju hört talas om terrordådet på Drottninggatan i Stockholm och den rättegång som har inletts mot en misstänkt förövare.

Nu kommer en typ som tydligen vill sabotera det hela.

http://katerinamagasin.se/ingen-vill-svara-pa-varfor-man-inte-utreder-de-85-000-som-misstankte-terroristen-akilov-fatt-av-ozz-nujens-familj/

Den här "journalisten" är vidrig och för min del påstår jag att det är övergrepp i rättssak.
Demokratiterroristen av Demokratiterroristen @
Demokratiterroristen av Demokratiterroristen @
En av de värsta högerextremister jag har sett är en "journalist" som driver en blogg och nästan dagligen sprider falska uppgifter om en rörelse vid namn #jagärhär.

Det vore EN sak om det kunde beläggas men att ALDRIG ta avstånd från bl.a. mordhot anser jag är vidrigt.

För den som var med 1968 kan ju påpekas att då inleddes en massiv smutskastningskampanj mot Tjeckoslovakiens dåvarande kommunistpartis ledning p.g.a. den s.k. Pragvåren.

Denna Gestapokampanj liknar den som föregick invasionen i augusti 1968 då Tjeckoslovakiens dåvarande partiledare ersattes med "Diktaturens kreatur".
Nytt inlägg
feeds RSS-flöden
Demokratiterroristen Marianne