Trakasserier mot meningsmotståndare

Denna blogg har jag startat då jag vill försöka föra ett resonemang kring den företeelse som kallas näthat o.dyl. samt de som oärligt hänger ut folk p.g.a. ''fel'' åsikter.
Demokratiterroristen av Demokratiterroristen @
Gud vilka hycklare dessa vidriga ''invandringskritiker'' som bl.a. Katerina Janouch är.
Här gnäller de om massanmälningar från #jagärhär, samtidigt som de själva deltar i sådana kampanjer för att tysta oliktänkande.

Nu är jag avstängd tre dygn från Facebook p.g.a. att jag skrivit ett svar till en SD-politiker i gruppen Heta debatter.

Det här skrev jag:

"Jan Pettersson resonerar ju som man gjorde i Sovjetunionen före Gorbatjov.
Då brukade ju oliktänkande hamna på åtminstone mentalsjukhus. Är det så Jan Pettersson betraktar folk med andra åsikter är det verkligen illa."

Jag har sett betydligt värre saker än det där och ibland undrar jag hur vidriga folk kan vara.

Se bara här:

''Trakasserier mot meningsmotståndare
 
Då har detta vidriga beteende från de falska och kriminella sidorna hamnat på nyhetsplats.
Kriminella är de här.
1. Politikfakta
2. Gangrapesweden
3. Grsweden
4. Granskning Sverige AB
5. Jagarhar (en falsk version av Jag är här) med koppling till 1-4.
6.000 personer uthängda av hatsajt – kallas ”demokratiterrorister”

DEMOKRATITERRORISTEN1 Comment


Så här skrev en medlem i en grupp på Facebook som säger sig granska Sveriges Television och Sveriges Radio. Gruppnamn: [Granskning SVT och SR]
Gruppen säger sig vara opolitisk men enligt min mening styrs den av folk knutna till Sverigedemokrater, nazister och extremhöger.
''Man måste va snäll mot Sten Magnusson. Hen är lessen nu. Jättelessen. Jättelessnare kan en inte bli än Mina Dennerts knähund Sten som gläfser hejvilt och bara får mothugg tillbaka.''
Detta är vidrigt.
Är det en saklig debatt att komma med personangrepp av detta slag?
Här säger man sig i dessa kretsar ''försvara yttrandefriheten'' när man lägger upp register på folk, åsikter och därtill deras anhöriga m.fl.
Det är sådant #jagärhär arbetar mot och ni vidriga hycklare i höger-, SD-kretsar och från NMR som ev. läser det här kan jag bara säga:
Ert beteende är kriminellt och rörelsen #jagärhär kommer ni ALDRIG att kunna tysta så länge vi har yttrandefrihet i Sverige.
Därtill vill jag påpeka att era försök att tysta #jagärhär genom att lägga upp falska Jagärhär-sidor med uppmaning till massanmälningar och blockeringar av enskilda privatpersoner med hänvisning till Facebooks regelverk är så idiotiskt att man kunde tro att det var ett aprilskämt.
Ursäkta den här tongången, men det är banne mig inte acceptabelt att folk ska ligga ute i olagliga register bara för att man vill förbättra samtalsklimatet både på Internet och i övrigt.''

http://www.demokratiterroristen.n.nu/2017-11-19_hyckleriet-fran-en-opinionsbildare-fortsatter
Demokratiterroristen av Demokratiterroristen @
"De fyra personer jag därför idag anmält för hatbrott, förtal och trakasserier är #jagärhär-grundaren Mina Dennert, medieprofilen Ulrika Good, riksdagspolitikern (MP) Maria Ferm samt polismannen Nadde Ghzale.Jag börjar med dessa fyra. Jag har från och med nu nolltolerans mot denna form av angrepp.Och jag uppmanar alla som drabbats av liknande att agera.''

Detta finns numera på Katerina Janouchs blogg.

Vad tusan ägnar HON sig åt då?

Här hänger HON ut folk i värsta GESTAPO-stil.
Demokratiterroristen av Demokratiterroristen @
torsdag 16 november 2017
Varför i helvete ska Carola och Pernilla Wahlgren overrula statsministern och bestämma vilka illegala karlar som får stanna i Sverige?

Snart spricker deras fromma hjärtan. Och deras kinder med. 
Vad gör dessa viljesvaga hyperskenheliga mediekåta människor, när dom inte leker följa-john och blottar sig i blaskorna?


 


Upplagd av Carina-Fina kl. 23:45


15 kommentarer:

Sten Magnusson2017-11-17 06:07
Är det bara typer som Janouch och Åsa Westerberrg som får vara "mediekåta"?

Hela denna bloggartikel är vidrig.
Svara
Svar


Jawelin2017-11-17 08:31
Vi behöver inga migrationsdomstolar. Kändisarna kan ta över deras roll. Kändisarna bestämmer vilka som har rätt att få asyl. Sen kan ju kändisarna också stå för kostnaderna. Läste en intervju (tidningen och reportrarna agerar som aktivister) med en av dom afghaner (familjen hade flytt till Iran) som fått avslag några ggr. Han sa att han blivit illa behandlad av iranierna. Reportern ville ha exempel på det. Då svarade "pojken" att om han inte skaffade knark till sin pappa fick han stryk av pappa. Och helt plötsligt hamnade han i ett knivslagsmål, och hamnade sen i Sverige. En annan afghan sa att hans föräldrar hade ett kontroversiellt äktenskap (förklarade inte mer) där talibanerna och släkten förföljde dom. Var tvungna att fly till Iran. Pojkens morfar, som var en mäktig mulla hotade dom. På nåt sätt kom hamnade också pojken i Sverige, resten av familjen blev kvar i Iran. För några veckor sen ringde pojkens mamma (fick inte veta var hon var) och berättade att dom var jagade av talibanerna och sin egen familj. Osv osv. I kändisarnas värld så har dessa asylrätt. Vad bra då att dom kan ta över migrationsverkets roll.Lars Å Månsson2017-11-17 10:01
Sten Magnusson:
Du verkar vara en som kan,vet och känner till det mesta kring/inom "Fjollträskets kändisvärld".För oss ute i landet som kan njuta glädjen,slippa era affischnamn en typ av för oss ren bonus.
Eller som en av de dina "berömda idoler" skulle utropa,"Hallelulia" !
Sedan är ju vår (inkl.Carinas) personliga uppfattning,om dessa linslöss fri.
För normalbegåvade delen av Absurdistans befolkning en lättnad,att dessa 5:5-or alla tycks ha samlats på din hemmaplan !
En grupp min avlidna hustru,brukade benämna "skaran av inbördes beundrare"..Sten Magnusson2017-11-18 18:33
Jaha och flaggskändarna på Medborgarplatsen då?


SvaraCarina-Fina2017-11-17 07:51
Den vidrige Sten Magnusson. Korrekthetens domare -dummare - har behagat döma i ett fall han inte begriper. Det är tack och lov skillnad på bildning, utbildning och journalistikbegåvning - och att nån gång kanske ha kunnat sjunga. När det gäller åsikter om svensk lag.
Jag vill ha begåvad läsare, inte rapande paddor. Så dra dig baklänges.
Svara
Svar


Sten Magnusson2017-11-18 12:23
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.


SvaraAnonym2017-11-17 08:37
@Sten M.., kan du besvara om Jonas Gardell, du, m.fl. kändisar har någon/några ensamkommande boende hos er. Gärna kompletterad med ersättningar de och eventuellt du uppburit för att vara god. Om Jonas vet jag att hen bor tillsammans med hen och har ett barn som är älskat men frånkommande. Hur långt sträcker sig din och kändisarnas godhet?

Min gräns är passerad då skola, sjukvård, omsorg omprioriteras för välfärdsimmigranter. När polis och de rättsvårdande myndigheterna inte klarar av sina skyldigheter för att bevara rättssamhället.
Min humanitära syn är inte världsledande, men kan sammanfattas till hjälp till självhjälp. På 1950-60 talet åkte volontärer till Israel för att bygga upp den zionistiska staten. Förövrigt den enda staten i mellanöstern som är demokratisk och en succe.

Asylsökande ska, inte bör, åka hem och bygga upp sina hemländer. Gärna med biståndspengar som inte ska gå till svenska asylbaroner. Se tillbaka och begrunda succen av Marshallhjälpen till det sönderbombade Tyskland.

Det är inget fel att vara "mediekåt" (ditt ordval). Katerina Janouch och hennes krönikörer är lysande. De vill få sina erfarenheter och åsikter framförda precis som du och jag. Kanske blev du tilltufsad i Åsa Westerberg inlägget?
https://soldatmamma.blogspot.se/2017/09/asa-westerberg-frisorska-borde-fa-stora.html?showComment=1504639946443#c2452954410789684661

Sten läs nedanstående m.fl.och fråga dig själv om du fortfarande är naiv. Löfven har bestämt sagt att vi, medborgare har varit naiva. Jag är det inte länge!
Mässkalle

http://katerinamagasin.se/det-ar-ett-varningstecken-nar-forskoning-av-sanningen-ar-viktigare-an-att-losa-problem/
Svara
Svar


Carina-Fina2017-11-17 10:09
Tack för påminnelsen Mässkalle, Sten Magnusson är som en kinapuff på nyårsafton.


SvaraArlav2017-11-17 09:04
Som det brukar sägas:
Om de har ont i huvudet är det nog glorian som klämmer...
Svara
Svar


Carina-Fina2017-11-17 10:10
Den var bra, ska komma ihåg!


SvaraAnonym2017-11-17 09:23
Klart att Gardell och hans finske grabbvän vill ha nya grabbar att tafsa på.
Men att de så öppet går ut med det?
Jungman Jansson
Svarasafari jon2017-11-17 19:02
Det är inte mina "kändisar"
SvaraSten Magnusson2017-11-18 12:41
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Svara
Svar


Sten Magnusson2017-11-18 19:57
Censur av Carina-Fina


SvaraSten Magnusson2017-11-18 16:56
Ett litet utdrag ur en blogg denna Carina-Fina inte kan komma åt.

"Är det några som står för hat och skändar Sveriges rykte är det bl.a. de vidriga typer som 2017-08-19 stod och viftade med Svenska flaggan och sjöng Nationalsången på Medborgarplatsen i Stockholm."
http://trakasserier-mot-meningsmotst-ndare.20386.n8.nabble.com/En-vidrig-blogg-av-en-Carina-Fina-td40.html
Demokratiterroristen av Demokratiterroristen @
Här får jag bl.a. läsa detta.

''torsdag 16 november 2017
Varför i helvete ska Carola och Pernilla Wahlgren overrula statsministern och bestämma vilka illegala karlar som får stanna i Sverige?

Snart spricker deras fromma hjärtan. Och deras kinder med. 
Vad gör dessa viljesvaga hyperskenheliga mediekåta människor, när dom inte leker följa-john och blottar sig i blaskorna?''

I kommentarerna.

"11 kommentarer:

Sten Magnusson2017-11-17 06:07
Är det bara typer som Janouch och Åsa Westerberrg som får vara "mediekåta"?

Hela denna bloggartikel är vidrig.
Svara
Svar


Jawelin2017-11-17 08:31
Vi behöver inga migrationsdomstolar. Kändisarna kan ta över deras roll. Kändisarna bestämmer vilka som har rätt att få asyl. Sen kan ju kändisarna också stå för kostnaderna. Läste en intervju (tidningen och reportrarna agerar som aktivister) med en av dom afghaner (familjen hade flytt till Iran) som fått avslag några ggr. Han sa att han blivit illa behandlad av iranierna. Reportern ville ha exempel på det. Då svarade "pojken" att om han inte skaffade knark till sin pappa fick han stryk av pappa. Och helt plötsligt hamnade han i ett knivslagsmål, och hamnade sen i Sverige. En annan afghan sa att hans föräldrar hade ett kontroversiellt äktenskap (förklarade inte mer) där talibanerna och släkten förföljde dom. Var tvungna att fly till Iran. Pojkens morfar, som var en mäktig mulla hotade dom. På nåt sätt kom hamnade också pojken i Sverige, resten av familjen blev kvar i Iran. För några veckor sen ringde pojkens mamma (fick inte veta var hon var) och berättade att dom var jagade av talibanerna och sin egen familj. Osv osv. I kändisarnas värld så har dessa asylrätt. Vad bra då att dom kan ta över migrationsverkets roll.Lars Å Månsson2017-11-17 10:01
Sten Magnusson:
Du verkar vara en som kan,vet och känner till det mesta kring/inom "Fjollträskets kändisvärld".För oss ute i landet som kan njuta glädjen,slippa era affischnamn en typ av för oss ren bonus.
Eller som en av de dina "berömda idoler" skulle utropa,"Hallelulia" !
Sedan är ju vår (inkl.Carinas) personliga uppfattning,om dessa linslöss fri.
För normalbegåvade delen av Absurdistans befolkning en lättnad,att dessa 5:5-or alla tycks ha samlats på din hemmaplan !
En grupp min avlidna hustru,brukade benämna "skaran av inbördes beundrare"..


SvaraCarina-Fina2017-11-17 07:51
Den vidrige Sten Magnusson. Korrekthetens domare -dummare - har behagat döma i ett fall han inte begriper. Det är tack och lov skillnad på bildning, utbildning och journalistikbegåvning - och att nån gång kanske ha kunnat sjunga. När det gäller åsikter om svensk lag.
Jag vill ha begåvad läsare, inte rapande paddor. Så dra dig baklänges.
Svara
Svar


Sten Magnusson2017-11-18 12:23
Jaha, jag har då av denna "Westerberg" bl.a. fått höra att jag skulle vara ett "demokratihatarsvin".
Hur går det ihop med bl.a. det här att jag föredrar författarna Astrid Lindgren och Hans Alfredson. Den senare blev f.ö. utnämnd till landsförrädare i SD-Kuriren 1992, samma år som han fick titeln hedersdoktor i humanism.
Det här var 1992-05-27 i Lunds domkyrka.

Då har detta vidriga beteende från de falska och kriminella sidorna hamnat på nyhetsplats.

Kriminella är de här.

1. Politikfakta
2. Gangrapesweden
3. Grsweden
4. Granskning Sverige AB
5. Jagarhar (en falsk version av Jag är här) med koppling till 1-4.

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/6-000-uthangda-av-hatsajt-kallas-demokratiterrorister

http://www.demokratiterroristen.n.nu/


SvaraAnonym2017-11-17 08:37
@Sten M.., kan du besvara om Jonas Gardell, du, m.fl. kändisar har någon/några ensamkommande boende hos er. Gärna kompletterad med ersättningar de och eventuellt du uppburit för att vara god. Om Jonas vet jag att hen bor tillsammans med hen och har ett barn som är älskat men frånkommande. Hur långt sträcker sig din och kändisarnas godhet?

Min gräns är passerad då skola, sjukvård, omsorg omprioriteras för välfärdsimmigranter. När polis och de rättsvårdande myndigheterna inte klarar av sina skyldigheter för att bevara rättssamhället.
Min humanitära syn är inte världsledande, men kan sammanfattas till hjälp till självhjälp. På 1950-60 talet åkte volontärer till Israel för att bygga upp den zionistiska staten. Förövrigt den enda staten i mellanöstern som är demokratisk och en succe.

Asylsökande ska, inte bör, åka hem och bygga upp sina hemländer. Gärna med biståndspengar som inte ska gå till svenska asylbaroner. Se tillbaka och begrunda succen av Marshallhjälpen till det sönderbombade Tyskland.

Det är inget fel att vara "mediekåt" (ditt ordval). Katerina Janouch och hennes krönikörer är lysande. De vill få sina erfarenheter och åsikter framförda precis som du och jag. Kanske blev du tilltufsad i Åsa Westerberg inlägget?
https://soldatmamma.blogspot.se/2017/09/asa-westerberg-frisorska-borde-fa-stora.html?showComment=1504639946443#c2452954410789684661

Sten läs nedanstående m.fl.och fråga dig själv om du fortfarande är naiv. Löfven har bestämt sagt att vi, medborgare har varit naiva. Jag är det inte länge!
Mässkalle

http://katerinamagasin.se/det-ar-ett-varningstecken-nar-forskoning-av-sanningen-ar-viktigare-an-att-losa-problem/
Svara
Svar


Carina-Fina2017-11-17 10:09
Tack för påminnelsen Mässkalle, Sten Magnusson är som en kinapuff på nyårsafton.


SvaraArlav2017-11-17 09:04
Som det brukar sägas:
Om de har ont i huvudet är det nog glorian som klämmer...
Svara
Svar


Carina-Fina2017-11-17 10:10
Den var bra, ska komma ihåg!


SvaraAnonym2017-11-17 09:23
Klart att Gardell och hans finske grabbvän vill ha nya grabbar att tafsa på.
Men att de så öppet går ut med det?
Jungman Jansson
Svarasafari jon2017-11-17 19:02
Det är inte mina "kändisar"
Svara"
https://soldatmamma.blogspot.se/2017/11/snart-spricker-deras-fromma-hjartan.html?
Demokratiterroristen av Demokratiterroristen @
Här är något för den som sprider uppgifter utan att fundera på om de är äkta eller falska.
Läs artikeln där det bl.a. står att:
''På bara några dagar spreds lögnen till tusentals Facebookanvändare:
Ung i Sveriges talesperson Fatemeh Khavari, 17, finns inte. Hon är en man, påstods det.
200 sekunder har granskat spridningen – som började med ett inlägg av hårfrisören Åsa Westerberg.
– Jag trodde det, säger Åsa Westerberg när hon konfronteras med lögnen.''
''– Efter demonstrationen fick jag massor av hot och hat. De fokuserade på att jag inte är tjej, säger Fatemeh Khavari.''
Var höll folk som Janouch hus då?
Vidare:
''Via sina olika Facebookkonton sprider hon hatiska och främlingsfientliga budskap och erbjuder sina följare att lämna ett bidrag ”i kampen för yttrandefrihet” via betaltjänsten Swish.''
Kontentan av detta är att man aldrig ens kan kalla sig ''medborgarjournalist'' om man sprider falska nyheter jämt som denna Westerberg, skjutjärn åt den nazistiska Granskning Sverige gör.
Demokratiterroristen av Demokratiterroristen @
Läste bl.a. det här på Gangrapesweden som nu tycks ha gjort en lista på bl.a. tidningar som får presstöd.
''Presstödsnämnden - huvuduppgiften är koncernbyggen för extremvänstern
Publicerad 5 November, 2017

Partiet Presstödsnämnden Kommunisterna (PK) fördelade presstödet 2016 enligt följande tabell.''

Man har här kategoriserat Nya Tider som den ENDA tidningen som höger.

Det om något torde väl innebära att Sverigedemokraterna och Nordiska Motståndsrörelsen samarbetar för att sprida falsk information.

Man kallar t.ex. Göteborgs-Posten för ''VÄNSTER'' och Nya Wermlandstidningen ''NEUTRALA''.

Det om något visar att Gangrapesweden är en vidrig nazistsida och det är ju ännu värre om den kriminella verksamheten stöds av riksdagspartiet Sverigedemokraterna.
Demokratiterroristen av Demokratiterroristen @
På denna plats.
https://uvell.se/2017/10/20/trollandet-och-jagarhar/#comment-14056

Sten Magnusson skriver:
9 november 2017 kl. 06:49
Din kommentar inväntar granskning.

Det är fegt av Rebecca Weidmo Uvell att m.a.o. under tyst bifall försvara de trakasserier och uthängningar mot oliktänkande bl.a. på den falska Jagarhar.com. (egen kommentar i efterhand: som pågår)

Lägg därtill Politikfakta, Granskning Sverige, Gangrapesweden, Grsweden + flera andra.

Jag vill därtill påpeka att det hyckleri Weidmo Uvell uppvisar när hon i en debattartikel i Aftonbladet 2013-02-07 bl.a. vill upprätta ett NIX-register så att folk ska kunna slippa att bli uthängda är vidrigt.

Det Rebecca Weidmo Uvell och flera andra i hennes kretsar ägnar sig åt är nazifasoner med ren desinformation som grund.

Weidmo Uvell är välkommen att bemöta det här på mina egna bloggar och övriga hemsidor för här censureras ju alla som inte slaviskt följer i Weidmo Uvells diktatoriska desinformation bort.

”vedhuggaren2
Från: “Rebecca Weidmo Uvell”
Datum: den 8 november 2017 09:38
Till: vedhuggaren2@tele2.se
bSida 1 av 1
Tack för dina kommentarer men jag granskar alla kommentarer.
Önskar dig lycka till i framtiden.
Sprid dina kommentarer i egna kanaler.
mvh Rebecca Weidmo Uvell”

Ja det har jag gjort runt en månad nu på bl.a. de här sidorna.
https://www.demokratiterroristen.n.nu/
https://www.demokratiterroristen.n.nu/2017-11-05_hetskampanj-mot-de-som-vill-ha-yttrandefrihet

https://trakasserier-mot-meningsmotst-ndare.20386.n8.nabble.com/
https://trakasserier-mot-meningsmotst-ndare.20386.n8.nabble.com/Hyckleriet-fr-n-de-som-forespr-kar-yttrandefrihet-fortsatter-td29.html
Demokratiterroristen av Demokratiterroristen @
Jaha, nu har jag fått veta att jag är en av 75000 KGB-agenter i #jagärhär.

''Vi tänkte göra samma sak så läs nästa artikel där vi listar alla svenska KGB-agenter som verkar öppet (75.000) samt de som valt att gömma sig inom svensk gräns.''

JAG gömmer mig då inte.

Som replik till trådskaparen skrev jag det här:

''Varför dela från en nazistsida?
Det var ju intressant att få veta att jag är en av 75000 KGB-agenter.
Lade inte KGB ner verksamheten efter att Sovjetunionen upplöstes?''
Demokratiterroristen av Demokratiterroristen @
Då har detta vidriga beteende från de falska och kriminella sidorna hamnat på nyhetsplats.

Kriminella är de här.

1. Politikfakta
2. Gangrapesweden
3. Grsweden
4. Granskning Sverige AB
5. Jagarhar (en falsk version av Jag är här) med koppling till 1-4.

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/6-000-uthangda-av-hatsajt-kallas-demokratiterrorister

http://www.demokratiterroristen.n.nu/
Nytt inlägg
feeds RSS-flöden
Demokratiterroristen Marianne