Trakasserier mot meningsmotståndare

Denna blogg har jag startat då jag vill försöka föra ett resonemang kring den företeelse som kallas näthat o.dyl. samt de som oärligt hänger ut folk p.g.a. ''fel'' åsikter.
Demokratiterroristen av Demokratiterroristen @
Del 1.
Här ett citat ur en debattartikel i Aftonbladet av Rebecca Weidmo Uvell.

''ÅSIKT
Gör det lättare att freda sig mot galningarna
Rebecca Weidmo Uvell: Inrätta ett Nix-register hos Skatteverket
DEBATT tor 07 feb 2013''

Utdrag:
''Hur får folk tag i adresser, telefonnummer och så vidare? Det är lätt. För i Sverige kan vem som helst kan ringa Skatteverket och inte bara få din hemadress utan också personnummer, uppgifter om barn, make, inkomstuppgifter, ägda fastigheter och företag. Om du inte vill ha reklam i brevlådan eller folk som ringer hem till dig kan du enkelt ringa Nix-registret och registrera dig. Då slipper du. Men vill du freda dig från galningar som hotar dina barn finns ingenstans att ringa.''

Hon avslutar med det här:
''Jag tycker vi ska fråga oss varför normalläget i Sverige är att alla PERSONLIGA uppgifter från början ska vara offentliga, och inte det omvända. Varför ska vem som helst ha tillgång till ditt liv och du ska motivera om du vill ha dem ifred? Det är inte rimligt. Så gör om, gör rätt. Inrätta ett NIX-register på Skatteverket, som exkluderar alla utom andra myndigheter att få ut dina uppgifter och där man lätt registrerar sig via nätet. Kan man deklarera via sms kan vi säkert fixa detta också. Det ska inte vara lättare att slippa reklam än att skydda sin familj.
Rebecca Weidmo Uvell''

https://www.aftonbladet.se/debatt/kronikorer/rebeccaweidmouvell/article16197701.ab

Vad jag tycker är vidrigt är att man på Gangrape hänger ut folk med namn, adress, telefonnummer och därtill lägger ut uppgifter på hur många barn en individ har.
Tycker verkligen Rebecca Weidmo Uvell att DET ÄR ACCEPTABELT och nu KRÄVER jag svar på det.
Detta var några av Rebecca Weidmo Uvells EGNA ord i en debattartikel i Aftonbladet 2013-02-07.

''Jag tycker vi ska fråga oss varför normalläget i Sverige är att alla PERSONLIGA uppgifter från början ska vara offentliga, och inte det omvända. Varför ska vem som helst ha tillgång till ditt liv och du ska motivera om du vill ha dem ifred? Det är inte rimligt. Så gör om, gör rätt. Inrätta ett NIX-register på Skatteverket, som exkluderar alla utom andra myndigheter att få ut dina uppgifter och där man lätt registrerar sig via nätet. Kan man deklarera via sms kan vi säkert fixa detta också. Det ska inte vara lättare att slippa reklam än att skydda sin familj.''


Del 2.
Katerina Janouch och hennes hyckleri.

http://katerinamagasin.se/

Här ska jag ta några exempel.
1. ''Det är fullt begripligt att man vill rensa bort terrorpropaganda. Problemet i dagens Sverige är dock att många av dem som stängs av vare sig är terrorister, extremister eller kriminella, utan dels helt vanliga medborgare, dels journalister, opinionsbildare och personer som är aktiva inom tll exempel demokratiskt valda politiska partier. Det finns dock en röd tråd: Ett flertal av dem som stängts av de sista månaderna har på något sätt varit kritiska till den svenska migrationspolitiken, eller till inskränkningar i yttrandefriheten.''

2. Här har Janouch via en spion i den slutna gruppen #jagärhär lagt ut ett antal bilder. I vilket sammanhang framgår dock inte. ''Min avstängning kom kort därefter, anmärkningsvärt, i synnerhet som jag tidigare omtalades i en av gruppens trådar.)''

3. Har jag skämtat om Hitler och att han begick självmord på Valborgsmässoafton 1945 kan jag ju få ett inlägg borttaget, vilket faktiskt har hänt.

4. Här hycklar Janouch något oerhört. http://katerinamagasin.se/exklusiv-lasning-den-svenska-pk-parloren/

5. En intressant sak som står i fetstil nederst på varje sida på Katerinamagasin är dels att Janouch tigger pengar till sin ''verksamhet'', dels det här: ''Vill du vara med och stötta mig, den fria debatten och oberoende journalistisk?''

6. Vad menar Janouch med fri debatt?
   a. Avskrädesbloggar som ''Petterssons gör skillnad''?
   b. Debattörer med agendor som verkligen kväver det fria ordet?

7. https://www.aftonbladet.se/ledare/a/Jkekm/vad-ska-bali-gora-om-moderaterna-blir-vuxna

8. Från Janouch. ''Sverige är extremt i sin fartblidnhet och missriktade välvilja, som gynnar de oärliga och straffar de plikttrogna och hårt arbetande. Sverige är extremt i att vända det egna folket ryggen och istället omhulda lögnare, bedragare, krigsförbrytare och ekonomiska migranter. Sverige är extremt i att nonchalera dem som byggt upp landet och istället lägga energi och engagemang på dem som inte visar några som helst ambitioner att vare sig bidra eller integrera sig. Sverige är extremt i sitt målmedvetna agerande att rasera den välfärd som är själva förutsättningen för att hjälpa även dem i andra länder. Sverige är extremt naivt, så naivt att det är ofattbart och samtidigt djupt plågsamt att åse.''

9. http://katerinamagasin.se/det-ar-inte-hanif-bali-som-ar-sveriges-problem-problemet-ar-logner-och-feghet/ Det här är hyckleri av grövsta sort från denna Janouch.Demokratiterroristen av Demokratiterroristen @
Jag måste säga att folk som Janouch för mig framstår som rena STASI-agenter.

Här pratar hon skit om rörelsen #jagärhär samtidigt som innehållet i gruppen dyker upp på hennes blogg.
Hur får hon tillgång till det?

Likadant med Moderatkandidaten Rebecca Weidmo Uvell som inte med ett ord har tagit avstånd eller på annat sätt fördömt kampanjen mot bl.a. Hanna Wigh som ju blev våldgästad på privat egendom.

Uthängning av #jagärhär och dess medlemmar + anhöriga pågår alltjämt på avskräden som Politikfakta, Granskning Sverige ''Där Väst'', Gangrape + bl.a. nämnda bloggar.
INGEN av dessa ''förespråkare av yttrandefrihet'' verkar känna till vad det innebär.

Trakasserade privatpersoner och medier gjorde man i bl.a. de länder i Mellaneuropa där diktaturens kreatur styrde, bl.a. Tjeckoslovakien, numera uppdelat i Tjeckien och Slovakien.

Ja, eftersom detta inlägg är offentligt till de nämnda damernas ära får även ni gärna tala om för oss ovetande varför ni har folk på insidan av gruppen som läcker ut gruppens information och även varför ni inte med ett ord har nämnt de trakasserier mot oss som pågår.

Det vore verkligen värt att få veta.

Detta inlägg kommer vid tillfälle även att hamna på denna plats. (ligger även på min profil på Facebook)

http://trakasserier-mot-meningsmotst-ndare.20386.n8.nabble.com/
Demokratiterroristen av Demokratiterroristen @
F.ö. lite ''info'' från Politikfakta via Rebecca Weidmo Uvell.

https://uvell.se/2017/10/24/demokrati-enligt-jagarhar/

I anslutning till det skrev jag så här på hennes ''Communitysida'' på Facebook.

Kan inte Rebecca Weidmo Uvell ta och granska Granskning Sverige ABs verksamhet när nu Weidmo Uvell ändå är igång?
Ta då även trakasserierna och uthängningen av oss medlemmar i JÄH på bl.a. Politikfakta och Gangrapesweden.

Granskning Sverige är ett aktiebolag vars namn registrerades först 2017-03-25 (efter Eskilstuna-Kurirens avslöjande om deras arbetsmetoder).

Ta även fallet med bl.a. Hanna Wigh och Sverigedemokraterna.

Varför så tyst om det?
Demokratiterroristen av Demokratiterroristen @
Demokratiterroristen av Demokratiterroristen @
Demokratiterroristen av Demokratiterroristen @
Facebookgruppen #jagärhär har nu blivit föremål för en massanmälan från illvilliga antidemokrater i syfte att stoppa det fria samtalet.
#jagärhär jobbar mot bl.a. näthat, hot, trakasserier, påhopp m.m.

Något dessa anmälare tyvärr inte har uppmärksammat är att Facebook har ett regelverk som den som registrerar ett användarkonto är skyldig att följa.

1. Yttrandefrihet är INTE att komma med förtal utan att det får konsekvenser som en polisanmälan o.dyl.
2. Yttrandefrihet är INTE att som en del s.k. självutnämnda opinionsbildare gör, sprida falska uppgifter om Sverige utan att bli bemötta i normal ordning på bl.a. Aftonbladets debattsida.
3. Yttrandefrihet är INTE att det är tillåtet att hänga ut privatpersoner och andra med namn, adress o.dyl.
4. Därtill bedriver man bl.a. i div. SD-medier, grupper på Facebook, och externt på bl.a. Twitter en vidrig smutskastningskampanj mot oss i #jagärhär.

De nämnda punkterna om yttrandefrihet är något bl.a. Granskning Sverige, Gangrapesweden och Sverigedemokraterna grovt har missbrukat.

Demokratiterroristen (även kallad svärmterrorist på Gangrape) ber att få tacka för sig för denna gång.
Mer om Jagärhär på bl.a. Wikipedia.
Demokratiterroristen av Demokratiterroristen @
Demokratiterroristen av Demokratiterroristen @
Demokratiterroristen av Demokratiterroristen @
Så här skrev jag bl.a. i ett antal kommentarer till recensioner av Ung i Sveriges Facebooksida där skribenterna hade gett sidan en etta i betyg.
''Bedrövligt att du ser det så.
Tycker du då inte att bl.a. SD-ledaren borde gå ut och säga till den mobb som 2017-08-19 stod och sjöng nationalsång, viftade med allas vår flagga och sedan skändade den å det grövsta genom att bl.a. skrika ''Hoppas ni blir våldtagna som djur.'', att denna hop uppförde sig bedrövligt?
I det fallet såg åtminstone jag vilka av de som s.k. SD-anhängare sympatiserar med, teg om detta.
En som INTE gjorde det var Joakim Lamotte.
Så här skrev jag i en recension av Facebooksidan För Sverige, en etta givetvis.

''Den som är FÖR Sverige beter sig inte som de som viftade med Svenska flaggor på Medborgarplatsen 2017-08-19.
Det var ett avskyvärt beteende och vanhedrade Sverige.
Ett utdrag ur Sydsvenska Dagbladets ledarartikel 2017-08-21.
''En skränande, hatisk och hotfull mobb angrep en manifestation till stöd för ensamkommande unga asylsökande från Afghanistan med talkörer om "ut med packet" och "inga afghaner på våra gator". Vissa gick ännu längre. "Hoppas ni blir våldtagna som djur!", vrålade en i mobben.''
Det var ett skamligt beteende rätt och slätt.''
Demokratiterroristen av Demokratiterroristen @
12
Nytt inlägg
feeds RSS-flöden
Demokratiterroristen Marianne